Sunday, October 08, 2006

Každej to má jinak

...Sobotu jsme trávily v Zoo. Na brigádě. S mladýni tatínky a jejich dětmi (a byli tam bohužel i maminky).Skoro hodinu jsme měli zoo ještě před veřejným otevřením pro sebe.Myslim, že i zvířata mají problémy se vstáváním chvilku po osmý...Ten mědvěd byl tak trochu nastvanej. Ale ja mu nic neudělala! Dozvěděla jsem se, že některé druhy tam vlastně vůbec nedrží za klecí, kdyby opravdu chtěli (a že prý občas chtějí), přeskočí ji raz dva, což není moc uklidňující, když stojíte před tunovým Mědvědem Hnědým, který nejspíš vzplanul takovou láskou ke mne, že se snažil rozbít dvojité sklo.
Miláčci a naprostí showmani byly vydvy...a nejkrásnější byli vlci.
Noc jsem strávila s miss Y. A ještě před tím jsme byly zkoušet boty na 8cm jehlách. Brutalní dominní kozačky s kovovýma jehlama. Kombinace přímo vražedná, až slečna Miss Y vysloveně "přifrčí" ve svém vysněném autě-žlutá škodovka zastáví před chlápkem (L.), ležerně opřeným o audi tt. Zaručeně mu spadne čelist...zaskřípání,otevřou se žluté dveře a na zemi se zablísknou luxusní 8cm jehly...(ten bičík vytáhne až pak).
A taky jsme byly ve videopůjčovně. Místo vysněné Walk the Line či Mrtvé nevěsty, jsme si půjčily Moje Léto lásky (film nic moc).
Slečna za pultem se snažila být milá:"A o čem ten film je?"
Miss Y:" O dvou lesbách."
Slečna za pultem:"A na to se budete dívat spolu?"
Miss Y:"Jo...každej to má jinak."

0 Comments:

Post a Comment

<< Home