Monday, September 11, 2006

A co uděláš, když....


... Když přijdeš z práce a najdeš mě ležet na podlaze? Odvezeš mě do nemocnice ? A přesně takhle mě poneseš? Žvatlaly jsme na sebe cestou do parku. Ne že by nebylo horko. Ne že by moje druhá krásná polovička (říká to i Chris Corner-sexualní ikona 21.století, takže to musí být pravda:) na sobě neměla svoje střevíčky. Červený "bitch" sandálky na podpatku a k tomu siťovaný punčocháče. Celej svět se za ní otáčí. Vždycky mě nejvíc baví pozorovat chlapy. To samo o sobě. Ale oni mají dost zvláštní taktiku, nejdřív jen tak přejedou ženskou od hlavy až k patě a pak se rychle vrátí k jejím nožkám. Otočí se, jakože nic neviděli a znovu se podívají až je u nich, co nejblíž. Za tu hodinku, co jsme spolu byly, sme stihly probrat pár hlášek ze Snídaně na Plutu. Zjistit, že Cillian Murphy je prostě zbytečně krásnej nebo chcete-li, příliš krásnej. Taky nemá velkej nos. A to je chyba. Potkali jsme i Iruš, naší V. matku. Iruš je celá V. Teenager se všim všudy. Vyprávěla nám, že byla v Temelínu, ale hlavně nám vyprávěla, jak se tam musela celá svléknout a přilepit se CELÁ na stěnu. Už si nepamatuju , proč. Nějaké bezpečnostní opatření ? Každopádně to vypadalo asi takhle: "Levý bok přitlačit! Hlavu doleva! Nechte přitlačenou celou ruku! A jestli Vám to nepůjde, chlapi vám přídou pomoc!"
Po našem obligátním pikniku (půlka pomeranče v parku), Slečna v červených střevíčkách prohlásila, že už má 10 min. hodinu. Ptala jsem se jí, co hodlá říct."No,co asi?! Že sem si potřebovala něco zařídít!"Víte my se budeme s mojí X. registrovat..."
...když se ti ozve člověk, o kterýho si stála celým svým tělem a duší před několika měsíci. Zničeho nic brnkne. Z jedné strany slyšíte, jak je to roztomilé, z té druhé se vám v hlavě ozývá akorát tak slovíčko POZDĚ. Vím, že nevim, co chci... Uvidíme, jak se to vyvine a popravdě. ..Bude z toho velký nic podle mého názoru.
...Když ti někdo dá radu :" When you love, you never think twice. Nestane se nic. Dokud se tím nezačneme řídit. A možná, že díky tomuhle, by jsme byli teď asi každej úplně jinde.
...Když budete fans Placeba a uvidíte tohle: http://www.youtube.com/watch?v=0MeQzb224bM . Nové video na Meds. Takový obyčejný den Placeba? Brian ohybá krásku ve výtahu (podobnost s jeho Hell Berg čistě náhodná:), Stef se líbá s panem neznámým, kocovina, prášky, prozac (tu ameriku v sobe nezapřeš, milý skřítku), krev, fanoušci. Zmatení. Sex. A co teprv, když se koncert zadaří a radost je nevýslovná: http://www.youtube.com/watch?v=5q3gCO721DY . No jako fanatik, už sem viděla "zajímavější videjka". Ale musím říct, že ta jistota, že se normalní, perverzní Placebo vrátilo... alespoň na chvilku- od svých svatebních hostin(viď Steve), od tepláku a malýho Codyho (Viď Briane) a..no, Stefe, no comment...Udělá to člověka o něco šťastnějšího. Nějak jsme je totiž za poslední dobu přestaly chápat. Kdyby se tenkrát v noci po Placebu nezavřely dveře jednoho hotelu, upřímně, bychom z toho neměly naprosto nic. . Známe každej jejich blbej krok na podiu.Každej pohled. Bejvali nespoutaný, těď už sou jen profesionalní. Ale jak se říká v Soulmates never die: "But we love them dearly,honetly."
...Když jdete ke kadeřnici a zakládáte si od jisté doby (chlap, samozřejmně) na svých dlouhých vlasech. A ona vás ostříhá a moc. A kuchne vás dvakrát do hlavy, protože je mladá a nezkušená. A vy se cítíte jak na křesle u zubaře... Pak vás v parku pozdraví kluk na lavičce, kterýho jste nikdy neviděli. Vy mu pozdrav opětujete, protože nechcete ranit ty mladá mužská vyvíjející se srdce, on pak dloubne do kamaráda a řekne:" Naval dvacku."

1 Comments:

Blogger zu said...

skvele. navic jsem zjistila, ez pokud mam cocky, amm stejnou pozorovaci techniku jako chlapi. potesi.

11:13 PM  

Post a Comment

<< Home